Feltételek

Mi a Bonuswaynél az online vásárlásai után a legjobb bónuszokat szeretnénk felkínálni. Ezért létrehoztunk egy rövid etikettet, amelyet remélünk, hogy minden felhasználó követni fog - ez lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is nagyszerű bónusz ajánlatokat kínáljunk a vásárlások után a jövőben is.

 Bonusway Etikett:

1. A szolgáltatás igénybevétele és használata teljesen ingyenes.
2. Az Ön által gyűjtött bónuszok jóváhagyásra kerülnek azután, hogy az online bolt  visszaigazolta a vásárlást. Ha az online boltban vásárolt termékeket visszaküldi, vagy visszamondja a megrendelést, természetesen nem tud bónuszt szerezni az adott vásárlásra.
3. Az összegyűjtött bónuszait közvetlenül a bankszámlájára utaljuk. Minden alkalommal kérheti az utalást, amint a bónuszai elérik az utalási limitet.

Itt elolvashatja az etikettünket a legfontosabb kérdésekkel, illetve a teljes körű feltételeink megtalálhatóak az alábbiakban.

 

Megállapodás a Felhasználónévről

3. verzió, frissítve 29-07-2021

1. Bevezetés

Ez a megállapodás olyan jogi dokumentum, amely meghatározza az Ön jogait és kötelezettségeit, és a Bonusway ("mi", "nekünk" vagy "Bónusway"), valamint a weboldalunkhoz kapcsolódó szolgáltatásokat ("Bonusway szolgáltatások") melyeket az Ön számára nyújtunk . A megállapodás tartalmát teljes egészében el kell olvasnia és meg kell értenie, mielőtt regisztrálna a Bonusway szolgáltatására. A regisztráció során Ön elfogadja, hogy ettől a pillanattól kezdve megállapodást kötött velünk, a jelen megállapodás feltételei között. Tudatában van annak, hogy ez a Megállapodás időről időre módosulhat az alábbi 16. szakasz szerint. Azok a személyek, akik regisztrálnak a Bonusway szolgáltatására, egyidejűleg létrehoznak egy "Felhasználónevet" és "Felhasználókká" válnak.


2. Bonusway Szolgáltatás

A Bonusway szolgáltatás lehetővé teszi a Felhasználók számára, hogy a Hirdetőktől (online boltoktól) visszatérítést kapjanak egyes nyomon követett vásárlások után. Annak érdekében, hogy a Felhasználó megkapja a visszatérítést egy Hirdetőtől, a Hirdetőnek meg kell erősítenie, hogy a felhasználó vásárlása nyomon lett követve, valódi, nem történt visszaélés és sikeresen befejezésre került: azaz a Felhasználó a vásárlást kifizette a Hirdetőnek, megkapta a vásárolt árut vagy szolgáltatást és nem nyújtott be panaszt a Hirdetőnek a panaszkezelési időszakban. A fent leírt befejezett vásárlás kimeríti a "Követelményeknek Megfelelő Tranzakció" foglamát. Néha ez azonnal megtörténik, de gyakrabban az online boltok a vásárlási tranzakciókat csak a megvásárolt termékek visszaküldési idejének lejárta után dolgozzák fel. Ez 30 napnál többet is igénybe vehet. Ezenkívül a Bonuswaynek meg kell kapnia a teljes jutalékot a Hirdetőtől a  "Követelményeknek Megfelelő Tranzakció" alapján ahhoz, hogy a Bonusway visszatérítse a bónuszt a Felhasználónak. Azonban nem vagyunk felelősek, ha az online boltok rendszere nem jelent számunkra értékesítési adatokat.

Definíció - A bónusz az pénzösszeg, amelyet a Felhasználó megkap, miután a Bonuswayen keresztül a "Követelményeknek Megfelelő Tranzakciót" végrehajtotta.

Definíció - A nyomonkövetett tranzakció például egy olyan vásárlás, amelyet a Bonuswayen keresztül hibamentesen tettek meg, és a Hirdető értesítést adott erről. A nyomonkövetett tranzakció olyan állapot, ahol még nincs garancia arra, hogy a Felhasználó bónusza kifizetésre kerül az említett tranzakcióról.


3. Felhasználónév Szerzése

Önnek legalább 16 évesnek kell lennie ahhoz, hogy Felhasználónevet igényeljen. Egy személynek csak egy Felhasználóneve lehet a Bonusway szolgáltatásban. Bármely ország állampolgára lehet, hogy regisztráljon a Bonuswayre. Azonban, ha az Egyesült Államok állampolgára, akkor sajnos nem regisztrálhat a Bonuswayre. A Szolgáltatáson keresztül be kell jelentenie a pontos és naprakész személyes adatait - beleértve az Ön valódi nevét, címét és az összes többi kért információt. Ha bankszámlájának adatait és a számlájára vonatkozó olyan egyéb információkat kérünk, ahova a kifizetést kéri (fizetés módja), és megadja azokat, akkor a) meg kell erősítenie, hogy jogosult az említett fizetési mód jogszerű használatára, és b) meg kell erősítenie, hogy kifejezetten az említett fizetési módot kívánja igénybe venni. Ezt az információt naprakészen kell tartania a Felhasználónév használatával. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megadott fizetési módja (például egy magyar bankszámla vagy PayPal) meghatározott fizetési és minimális kifizetésekre vonatkozó szabályokat tartalmazhat.


4.1 Bónusz

Miután a felhasználó sikeresen lezárta a "Követelményeknek Megfelelő Tranzakciót", és miután megkaptuk a megfelelő Bónuszt a Hirdetőtől, a Bónuszt a Felhasználónak az általa kiválasztott fizetési módon keresztül végezzük. A Hirdetőtől függően a Bónusz nem feltétlenül tartalmazza a szállítási költség vagy az Áfa értékét. A Bonusway fenntartja magának a jogot, hogy eldöntse, a Hirdetőtől kapott Bónusz mekkora részét továbbítsa a Felhasználónak. A Bónusz teljes mértékben a Bonusway tulajdonában van, és a Felhasználónak nincs joga felette addig, amíg a Bónusz nem lett átutalva a Felhasználó bankszámlájára. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a Felhasználó bankszámlájára fizetett összeget visszaigényeljük, ha felfedezzük, hogy a Felhasználó megszegte ezt a Megállapodást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy sok olyan helyzet állhat fenn, amikor a Hirdető szolgáltatásában a a tranzakció nem meríti ki a  "Követelményeknek Megfelelő Tranzakció" fogalmát, vagy nem gyűjt semmilyen bónuszt. Több olyan helyzet állhat fenn, ahol a Bónusz a Felhasználónak nem kerül kifizetésre, hanem teljes mértékben és visszavonhatatlanul a Bonusway tulajdonában marad; Ez az eset áll fenn például:

a. A Hirdetőtől kapott Bónusz kifizetés nem kapcsolódik a Követelményeknek Megfelelő Tranzakcióhoz (például olyan helyzetben, amikor a felhasználó a vásárláskor nem jelentkezett be a Bonusway szolgáltatásba).
b. A Bónuszhoz kapcsolódó tranzakció visszavonásra kerül a végrehajtás előtt (vagy a vásárlás visszatérítésének keretei között kerül visszavonásra).
c. A Bónusz egy Felhasználóhoz vagy Felhasználónévhez tartozik ami:

a. A jelen Megállapodás 8. szakaszának megfelelően le lett tiltva,
b. Visszás tevékenységekkel vagy e megállapodás megsértésével kapcsolatos,
c. Arra használják vagy használták fel, hogy egy másik személy nevében vagy javára vásároljanak,
d. A Bónusz olyan Felhasználónév alatt van, vagy olyan Felhasználónévhez kötődik, amelyet nem használtak több mint 12 hónapja.4.2. Kérdőívek

A felhasználó bónuszt kaphat a kérdőívek kitöltése után abban az esetben, ha a kitöltés rendben és helyesen megtörtént. A kitöltés helyességét a kérdőívet megrendelő partner határozza meg. 


5. Szellemi Tulajdon

Bármely anyag letöltésével vagy hozzáadásával a Bonusway szolgáltatásához, a Felhasználó a következőket biztosítja:

a. A Felhasználó egy nem kizárólagos jogot ad (beleértve az allicenszek terjesztésének jogát), ezen tartalom használatára, másolására vagy terjesztésére a Bonusway szolgáltatásán  keresztül, valamint minden olyan interaktív szolgáltatásnak, amely a Mi szolgáltatási csomagunk része
b. Más felhasználók számára (a fenti licenc alapján) egy nem kizárólagos, személyes, nem átruházható jogot a releváns anyag megtekintésére.

Ön tudomásul veszi és egyet ért azzal, hogy a Bonusway weboldal teljes tartalmát, a védjegyeket és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat és más szellemi tulajdonjogokat a Bonusway (beleértve a Felhasználók és a Hirdetők bevonásával kapcsolatos anyagokat is) birtokolja. Senki sem jogosult másolni, terjeszteni, nyilvánosan megjeleníteni vagy módosítani a Bonusway weboldal származékos munkáit, vagy használhatja fel a vállalat tulajdonában lévő anyagokat a Bonusway külön írásos engedélye nélkül.


6. Adatvédelem

Az adatvédelem  biztosítása a jelen Megállapodás feltételei közé tartozik, és a feliratkozással elfogadja személyes adatai kezelésének és tárolásának módjait, adatvédelmi irányelveinknek megfelelően. Mivel az internet egy globális információs hálózat, kérjük, vegye figyelembe, hogy a Bonusway.hu-n tárolt adatok elérhetővé válhatnak az internet felhasználók számára világszerte.

Ha a Facebook azonosítót a Bonusway azonosítójához kapcsolja, a Bonusway megkapja az Ön nevét, e-mail címét, nemét, Facebook profilképét és egyéb adatait, amelyeket nyilvánosan megosztott a Facebook profiljában. A Bonusway nem lesz képes hozzáférni azokhoz az információkhoz, amelyeket nem oszt meg nyilvánosan.


7. Szerepünk

A Bonusway.hu semmilyen módon nem vesz részt a Hirdetőkkel kötött ügyletekben, és a Hirdetők által kínált áruknak vagy szolgáltatásoknak nem eladója, se nem szállítója. Ezért nincsenek jogi kötelezettségeink, amelyek a Hirdetők által kínált termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkoznak.

A fentiek alapján nem tudunk befolyással bírni vagy felelősséget vállalni a következőkért:

a. a Hirdetők által nyújtott szolgáltatások vagy termékek minősége, biztonsága vagy jogszerűsége, vagy,
b. hogy a hirdető képes-e az adott terméket vagy szolgálatást leszállítani/teljesíteni. A Felhasználónak kellő gondossággal kell eljárnia, amikor tranzakciót végez a Hirdetőkkel, ugyanúgy mint amikor fizikai boltban vagy máshol az interneten vásárol. Ön felment bennünket, alkalmazottainkat és egyéb potenciális partnereinket a Hirdetővel kötött ügyleteivel kapcsolatos felelősség alól a rendelkezésre álló jogi kereteken belül, beleértve (korlátozás nélkül) minden olyan követelést vagy követeléseket, mely a hirdetővel meg nem valósult tranzakcióhoz kötődik, vagy az árukra és azok szállítására, vagy az általuk nyújtott szolgáltatásokra vonatkozik.


8. Visszaélés

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy egyoldalúan felfüggesszük, vagy teljesen leállítsuk bármely Felhasználó hozzáférését a Bonusway szolgáltatásaihoz, ha a Felhasználó a jelen Megállapodás bármely rendelkezésének megsértésével kapcsolatban gyanúba kerül.

A Felhasználói profilokat a Felhasználók csak a saját nevükben és saját érdekeiken történő vásárláshoz vagy egyéb tevékenységekhez használhatják (soha más személy érdekében vagy nevében). A Felhasználó nem tehet kísérletet arra, hogy a Hirdetőkkel olyan tranzakciókat végezzen, amely után Bónuszt kaphatna, ha:

(a) a Felhasználó egy másik személy személyes adatait használja, vagy olyan fizetési módot alkalmaz, amelyre nem jogosul,
(b) a Felhasználó szándékosan hamis vagy megtévesztő  ügyletet kísérel meg a Hirdetővel,
(c) megállapításra kerül, hogy megsértették a meglévő Megállapodás bármely feltételét, vagy a Bonusway és a Hirdetők által létrehozott szabályokat.

 
Minden Felhasználó felelős annak biztosításáért, hogy sem a profilja, sem az ahhoz kapcsolódó anyag ne tartalmazzon:

(a) Rágalmazó, sértő, uszító vagy természetében fenyegető tartalmat;
(b) Olyan információt, amelyek egy másik személyben megbotránkozást, félelmet vagy szorongást okozhat;
(c) Vírusokat, makró vírusokat, olyan vírusokat, mint a trójai faló, féreg és/vagy bármely más programokat, amelyek a számítógépes rendszerbe való belépést célozzák meg, és amelyek célja a számítógép normális működésének megszakítása vagy megzavarása, vagy titkos, személyes és rendszer adatok gyűjtése;
(d) A taralom nem sérti a hatályos jogszabályokat (például a fogyasztóvédelemről szóló törvényt, a levelezés titkosságáról szóló törvényt, a távkereskedelemre, a tisztességtelen versenyre, a diszkriminációra, a hamis marketingre, a szerzői jogokra, a védjegyekre és a magánéletre vonatkozó törvényeket);
(e) A tartalom nem sérti az emberi jogokat vagy szervezeteket (beleértve a magánélet tiszteletben tartásával kapcsolatos jogokat);
(f) A megosztott vélemények, értékelések vagy kommentek tartalma a Hirdetők számára pontos és tisztességes;
(g) Nem hirdet vagy reklámoz más terméket vagy szolgáltatást.

 Ha Ön látja, vagy feltételezi a fenti feltételek megsértését, kérjük, értesítsen minket azonnal.

 Minden felhasználó elismeri, hogy jogunk van, de nem vagyunk kötelesek törölni bármely olyan anyagot, amely úgy néz ki, mint, amely megsérti ezt a megállapodást, egy harmadik fél vagy más felhasználó tanúsítása alapján.


9. Kommunikáció Harmadik Féllel

Ha valaki kapcsolatba lép velünk az Ön  Felhasználónevével vagy a  kötődő anyagokkal vagy tranzakciókkal kapcsolatban, akkor a következőkben egyetért velünk:

a. hogy megadja az összes olyan információt és segítséget, amire szükségünk lehet ahhoz, hogy válaszolhassunk a szóban forgó kérdésre; és
b. hogy gyorsan reagál (egy héten belül) az üzenetre, ha úgy döntünk, hogy továbbítjuk a  megkeresést Önnek. 


10. További szolgáltatások

Mi, a Bonusway.hu és/vagy partnereink időről időre új vagy kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk Önnek. Ha érdeklik ezek a szolgáltatások, akkor megadjuk Önnek a további kapcsolódó feltételeket, amelyeket el kell fogadnia ahhoz, hogy ezen további szolgáltatásokhoz hozzájusson.

A további feltételekről szóló tájékoztatással kapcsolatban fenntartjuk magunknak a jogot, hogy eldöntsük, mikor értesítjük Önt. A Kiegészítő feltételek bármely részének megsértése mindig a teljes Megállapodás megsértését jelenti.


11. A Bonusway szolgáltatásának működése

Fenntartjuk a jogot a Bonusway által nyújtott szolgáltatások egy részének eltávolítására vagy módosítására, illetve a Bonusway.hu tevékenységének felfüggesztésére vagy megszüntetésére.

Ez biztonsági, jogi, technikai vagy kereskedelmi okokból is végrehajtható. Kísérletet teszünk (de nem ígérjük vagy nem garantáljuk), hogy értesítsük Önt 30 nappal az ilyen tevékenységek megkezdése előtt, kivéve, ha azokat az eseteket, amikor az ilyen intézkedések biztonsági okokból vagy technikai nehézségek miatt hátrányosan befolyásolják a Bonusway.hu-t.

A weboldalunk és az általa nyújtott szolgáltatások esetleges technikai nehézségek, vagy lehetséges internetes problémák miatt időről időre nem állnak rendelkezésre; Mindazonáltal mindig megpróbáljuk kiküszöbölni ezeket a kellemetlenségeket, ha ez rajtunk áll. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a Bonusway.hu nem garantálja a szolgáltatások állandó elérhetőségét

A fentiek ellenére arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink elérhetetlenségének időtartamát minimalizáljuk. Biztonsági okokból vagy más okokból kérhetjük Öntől, hogy változtassa meg a jelszavát vagy kérjen kulcsfontosságú információkat az engedélyezéshez a Bonusway.hu webhelyen. Ebben az esetben a felhasználó maga felelős a személyes adatai titkosságának biztosításáért. 


12. Kötelezettségeink

a. Arra törekszünk, hogy a Bonusway.hu szolgáltatásait megfelelő kompetenciával biztosítsuk Felhasználóink számára, továbbá arra törekszünk, hogy felfogásunk szerint megfeleljenek a kínált szolgáltatások a Felhasználóknak, de nem tudjuk garantálni, hogy a Bonusway által nyújtott szolgáltatások minden egyéni igényt kielégítenek.
b. A Bonusway.hu csak az ebben a Megállapodásban meghatározott mértékben és esetekben tud megfelelni, ezen túlmenően a Bonusway semmilyen egyéb kötelezettséget nem vállal, és semmilyen egyéb kár esetén nem vállal felelősséget.
c. A Bonusway nem vállal felelősséget a Felhasználók és más személyek bármilyen okból bekövetkezett sérüléséért vagy haláláért.
d. Minden esetben figyelembe véve  az alábbi e. alszakasz korlátozásait, a Bonusway csak a közvetlen veszteségért vagy kárért felelős a Megállapodás szerint (beleértve a gondatlanságot, a jogi kötelezettség megsértését vagy bármilyen más kárt) vagy más módon kártérítési felelősséget, és ha ezek a cselekmények vagy azok hiányának következményeit a Bonusway, alkalmazottai, képviselői vagy alvállalkozói okozták. A Bonusway összesített felelőssége bármely egymást ismétlő 12 hónapos perióduson belül, a Felhasználónév megszerzésének napján kezdődik, legfeljebb csak a Bonusway számlán jóváírt Bónuszra korlátozódik.
e. Nem vagyunk felelősek Önnek vagy bármely más jogi személynek semmilyen káráért (beleértve a gondatlanságot, a jogi kötelezettségek megszegését és egyéb károkat), továbbá:

a. Minden pénzügyi kár esetén, a várható bevétel vagy megtakarítás elvesztése esetén,
b. Különleges vagy közvetett panaszokkal kapcsolatban az okozott károkért, még akkor is, ha a kárt a Bonusway.hu szolgáltatásának késedelmes teljesítése okozta vagy az e Megállapodásban foglalt feltételeknek való meg nem felelés egyik vagy másik módon;
c. A jelen Megállapodás fenti pontjai ellenére minden kifejezett vagy implicit, de törvényes ajánlatot, garanciát, feltételrendszert és egyéb rendelkezést és rendeletet formálisan és külön tárgyalunk, kivéve azokat a rendelkezéseket, amelyek csalásnak minősülhetnek, vagy amelyek betartása ellentétes a jogszabályokkal;
d. Az egyértelműség kedvéért tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Bonusway.hu nem felelős Önnek vagy a tartalomhoz kapcsolódó bármely más személynek (alkotásában vagy annak létrehozásában való résztvevő), és azoknak, akik részt vesznek a Hirdetőkkel folytatott tranzakciókban, vagy más módon kapcsolódnak a Bonusway.hu szolgáltatásaihoz.
e. A 12. pontban meghatározott feltételek akkor is érvényesek, ha a Megállapodás megszűnik;


Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy értesítsük a Felhasználókat a szolgáltatás változásairól, elküldjük az általunk nyújtott szolgáltatással vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos anyagokat a Felhasználó által a személyes felhasználói profiljában megadott elérhetőségi adatok felhasználásával.


13. Kártérítés

Önnek meg kell felelnie a Bonusway.hu minden olyan követelésének, amely akkor keletkezhet, ha (a) a jelen Megállapodás Ön által, vagy a számláján / profilján keresztül történt bármely megszegése esetén, (b) a tranzakció szabályainak megsértése esetén a Hirdetővel szemben.


14. Átruházás

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a jelen Megállapodást részben vagy egészben egyoldalúan egy harmadik fél részére átruházzuk, valamint a jelen Megállapodásban rögzített jogainkat, valamint az e Megállapodás szerinti szolgáltatásainkat alvállalkozóra ruházzuk. Jogunk van arra, hogy ezt a Megállapodást még a szolgáltatások és garanciák minőségének esetleges csökkenése esetén is átruházzuk. Önnek nincs joga arra, hogy a Bonusway.hu előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül visszavonuljon ettől a Megállapodástól, érvénytelennek ítélje, vagy átruházza az alvállalkozói jogait és kötelezettségeit.


15. Ezen Megállapodás megszűnése

A Felhasználó bármikor abbahagyhatja a Bonusway szolgáltatásainak igénybevételét. A Bonusway viszont egyoldalúan bármikor felmondhatja a jelen Megállapodást, ha úgy véljük, hogy a Felhasználó tevékenysége bizonyos mértékig ellentmond a Bonusway vagy más érdekeltek érdekeinek. A kapcsolat megszűnése azt is jelenti, hogy a bónusz (vagy bónuszok) a számlájáról a Bonusway javára lesznek. A Bonusway jogosult visszautasítani a Felhasználót a Bonusway szolgáltatásainak későbbi használatában (például új profil létrehozása)


16. A Megállapodás lényege

Ezen Megállapodás célja, hogy a Bonusway.hu által nyújtott szolgáltatások igénybevételére vonatkozó valamennyi korábbi megállapodás főbb pontját tartalmazza. A jelen Megállapodás hatályon kívül helyezi a Bonusway.hu és az Ön között fennálló összes korábbi megállapodást és szerződést, és a Felhasználó által nyújtott hamis információ vagy csalás esetén megszűnik.


17. Ezen Megállapodás módosításai

enntartjuk a jogot, hogy időről időre módosítsuk a jelen Megállapodást. A jelen Megállapodás módosításakor új verziót teszünk közzé a Bonusway.hu webhelyen, ekkor az új feltételek azonnal hatályba lépnek, és szabályozni kezdik a Felhasználó és a Bonusway.hu közötti viszonyt:

a. Ha a jelen Megállapodásban vagy a webhely üzemeltetési rendszerében bekövetkezett változások hátrányosan érinthetik Önt, Ön megtagadhatja a Bonusway.hu szolgáltatásainak használatát. Három naptári nap áll rendelkezésre, hogy megtekinthesse a végrehajtott változtatásokat, és eldöntse, folytatni kívánja-e velünk a viszonyt. Ha nem fogadja el a Megállapodás új feltételeit, teljesen meg kell szakítania a Bonusway.hu szolgáltatásainak igénybe vételét.
b. Ha a változtatások nem fontosak, vagy nem befolyásolják hátrányosan (például a kapcsolattartási adatok változásait vagy a jelen Megállapodás bizonyos rendelkezéseinek módosításait), akkor azok közvetlenül a webhelyhez való hozzáadás után lépnek életbe (vagy később, miután Ezen Megállapodás új verzióját benyújtjuk).


18. Általános rendelkezések

Abban az esetben, ha e Megállapodás mindegyik bekezdését elfogadhatónak ítéli, a Megállapodás hatályban marad. Ön és a Bonusway.hu független felek, és e Megállapodásnak nem célja a képviselet, partnerség, vegyes vállalat vagy "bérleti-alárendelt" viszony létrehozása a Megállapodásban részt vevő felek között. Ha adott helyzetben nem reagálunk, vagy nem kezdünk eljárást a szerződés megszegéséért vagy a mások szerződésszegéseivel kapcsolatban, ez nem zárja ki a jövőbeni vagy hasonló jogsértésekkel kapcsolatos cselekvési jogunkat.


19. Alkalmazandó törvény

a. Ez a Megállapodás és az Önnel és az egyes Felhasználókkal fennálló viszonyunk kapcsán kizárólag személyesen járhatnak el Magyarország hatályos törvényei szerint.
b. Bármely viszonyunk (ezen Megállapodás keretei között) és az Önnel való esetleges nézeteltérések bármelyikét Magyarország jogszabályai szabályozzák


20. A jelen Megállapodás tárolása

Nem tartunk meg minden szerződést külön, melyet a Bonuswayen regisztrált Felhasználókkal kötöttünk. Ezt megtekintheti a Bonusway.hu címen. Kérünk, hogy készítsen másolatot e Megállapodásról, azzal, hogy kinyomtatja és/vagy elmenti a saját számítógépén lévő másolatot. A Megállapodás csak a magyar nyelvén létezik.


21. Remarketing

Az adatvédelem feltételei.


22. Magyaroroszági Felhasználók adatainak tárolása és használata

Az adatvédelem feltételei.


23. Böngésző hozzáadása

A Bonusway.hu lehetővé teszi a Felhasználók számára, hogy egy bővítményt telepítsenek a népszerű böngészők számára. A bővítmény lehetővé teszi a Felhasználó számára, hogy értesüljön a bónuszok rendelkezésre állásáról egy adott áruházban, és gyorsan élhessen a bónusz visszavétel lehetőségével.

Ha egy Felhasználó a bővítmény funkciójával navigál a boltra mutató linkre, akkor egy affiliate link segítségével átirányítjuk az áruház webhelyére.


Kapcsolat

Felveheti velünk a kapcsolatot, vagy felteheti kérdéseit az ügyfélszolgálat alábbi email címén: info@bonusway.hu. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezen Megállapodás tartalmára vonatkozóan minden levelezést (beleértve a leveleket és a különböző értesítések küldését) e-mailben küldünk a Felhasználóknak. Ezt az info@bonusway.hu e-mail címen igényelheti meg.