Információ online boltoknak

Hogyan profitál egy online kereskedő a Bonuswayből?

Több látogatót és fizető ügyfelet hozunk a boltodnak.

A Bonusway felületéről napi több száz egyedi látogatód érkezhet, akik online boltokat keresnek vásárláshoz. Az oldalunk folyamatosan bővül, és hamarosan a legnépszerűbb, online vásárlók közösségét egyesítő platformmá válik. Az oldalunk látogatóinak egyszerű és vonzó utat ajánlunk azoknak az online boltoknak a megtalálására amelyek valóban érdeklik őket. A Te webshopod egy lehet ezek közül!

 

 

Csak a jó eredményért fizetsz

Amikor új vásárlók érkeznek a webshopodra a Bonuswayen keresztül, nem az oldaladra kattintás után fizetsz, hanem a valóban eladott termékek és szolgáltatások után. Így pontosan tudni fogod hány százaléka a látogatóidnak vásárolt valójában és növelte ezzel a bevételedet. Ha szeretnéd, fizethetsz jutalékot feliratkozók vagy űrlapkitöltők után is, attól függően, hogy mit vársz a vásárlóidtól az oldaladon. Amennyiben egy vásárló megvesz egy terméket, de visszaküldi, abban az esetben nem kell jutalékot fizetned. Ezúton a vásárlók is csak a valós vásárlásaik után kapnak visszatérítést, így elejét vesszük és kizárjuk a csalás lehetőségét. Mindez nagyon egyszerű, mind a webshopod mind a vásárlód jól jár.

Könnyű a Bonuswayhez csatlakozni

A Bonuswayhez való csatlakozás nyitott minden webshop számára melynek van társkapmánya egy megbízható Affiliate hálózatnál. Az Affiliate marketingen keresztül a webshop tulajdonosának lehetősége nyílik a látogatók forgalmát és vásárlásait nyomon követni.

Az Affliliate hálózaton keresztül könnyű a webshopodat a Bonusway szolgáltatásaihoz társítanod. Ha csatlakoznál hozzánk, de még nincs társkampányod illetve nem vagy jelen Affiliate hálózatokon akkor nyugodtan vedd fel a kapcsolatot velün az info@bonusway.hu email címen. A megkeresésedre rövidesen válaszolunk és ajánlunk egy megfelelő hálózatot.

A vásárlóid bónuszokat kapnak a vásárlásaik után és boldogok lesznek

Ha a boltod jelen van a Bonusway weboldalán, a rajtunk keresztül érkező vásárlók bónuszt kapnak minden vásárlás után amit a webshopodnál tettek. Amikor egy vásárló bónusza készen áll az utalásra, kérheti ezt pénz formájában a bankszámlájára. A vásárlók meghatározó része árérzékeny, ezért egyre népszerűbbé válik a szolgáltatásunk.

Hozzáférést kapsz a weboldalad látogatóinak pontos nyomon követéséhez és az erről készült jelentésekhez

Amennyiben elkészítesz egy társkampányt amin keresztül a boltod megjelenik a Bonusway média felületein, abban az esetben könnyen követni tudod hány látogatód vásárolt a Bonuswayen keresztül. Így nem fizetsz olyan szolgáltatásért ami semmiféle hasznot sem hozott, csak és kizárólag az után a forgalom illetve vásárlás után ami a Bonuswayen keresztül érkezett.

Lépj velünk kapcsolatba az info@bonusway.hu e-mail címen és boldogan megjelenítjük webshopodat a Bonuswayen.