Útmutató


Kérjük kövesd az alábbi útmutatót amikor a szolgáltatásainkat igénybe veszed. Az útmutató abban szolgál segíteni, hogy minden esetben megkapd a bónuszaidat és elkerüld a kellemetlen helyzeteket.

 

 1. 1. Kérjük ne használj ad-block szoftvert (reklámblokkoló szoftvert) a böngésződben. Ezek a szoftverek akadályozzák azon információk áramlását, melyeket a Bonusway.hu oldalról a boltokra kattintásaid során nyomon követünk. Ezután nem tudjuk a vásárlásod utáni bónuszt kifizetni.

 

 1. 2. Ne használj más bónusz programot a fizetésnél / kilépésnél. Ezek kitörlik a kattintásaid utáni információkat vagyis ezután sem tudjuk a bónuszaidat kifizetni.

 

 1. 3. Amikor rendelsz, csak a weboldalunkon megadott, e-mailben általunk küldött vagy közösségi médián megosztott promóciós kódot írd be. Nem kapod meg a bónuszaidat, ha más weboldalak promóciós kódjait vagy kupon kódjait adod meg.

 

 1. 4. Ha tableten vagy okostelefonon szeretnél vásárolni, kérjük használd az applikációnkat. Így sokkal valószínűbb, hogy a bónuszod regisztrálásra kerül, mintha a tablet vagy a telefon böngészőjét használod csak.

 

 1. 5. Emlékezz, hogy a vásárlásodat a Bonusway.hu oldalon keresztül kell megtenned. A bónusz megszerzéséhez a boltot a Bonusway.hu oldalon válaszd ki majd kattints rá és így kezd el a vásárlást.

 

 1. 6. Ha a vásárlásod időpontjában több ablak is nyitva van, amelyek a Bonusway.hu partner boltjainak linkjeit és bannereit tartalmazzák, akkor nem lesz lehetőséged a bónusz megszerzésére. Ezek a bannerek felül tudják írni a cookiekat, megzavarják a nyomkövetést és a bónuszaid nem kerülnek regisztrálásra.

 

 1. 7. Ha más weboldalakat is böngészni szeretnél miközben a Bonusway.hu-n keresztül vásárolsz, akkor javasoljuk egy külön böngésző megnyitását, hogy elkerüld a 6. pontban leírtak szerint a bónuszaid elvesztését.

 

 1. 8. Ha észreveszed, hogy a vásárlásaid nem kerültek regisztrálásra a rendszerünkben, azt javasoljuk törölj minden cookiet a böngésződ beállításaiban és zárj be minden ablakot, majd ezt követően lépj tovább a Bonusway.hu oldalára a vásárlásaid folytatásaihoz.  Tanácsok a Bonusway Mobil Applikációhoz, amennyiben telepítetted már a telefonodon:

  1. Kapcsold ki a reklámblokkolót a böngésződben (adblock).

  2. Ne használj más bónusz programot egyidejűleg.

  3. Más oldalak kuponkódjait ne használd.

  4. Ne telefonhívással rendelj.

  5. Egy átkattintás alatt végezd el a vásárlást, a kosárban tartott cikkek után megszakadhat a nyomkövetés.

  6. Amikor vásárolsz ne nyiss meg másik ablakokat ahol reklám van.

  7. Az üzletek webes verzióját használd, ne az Applikációjukat (kivéve AliExpress).

  8. Ne állítsd a telefonod böngészőjét inkognito módba.

  9. Ne rendelj azonos termékből néhánynál többet egy időben.

  10. Az ajándék vócserek (gift card) nem ad bónuszt vissza .